Jak zrobić babeczki/muffinki z marcepanem i syropem klonowym

szybkie i pyszne

Składniki na muffinki z marcepanem:

  • 5 łyżek mleka
  • cukier, 1/3 szklanki
  • chlebek marcepanowy mały, 1 szt.
  • migdały, polewa czekoladowa, orzeszki itp do dekoracji
  • proszek do pieczenia, 2 łyżeczki
  • masło miekkie, 75 gram
  • Syrop klonowy, 1/2 szklanki
  • jajka, 4 szt.
  • cukier waniliowy, 1 op. małe
  • mąka, 1 szklanką

muffinki z marcepanem Jak przygotować:

Zobacz koniecznie: inny ciekawy przepis


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *