Jak zrobić Babeczki z ciasta francuskiego na słono

babeczki z ciasta francuskiego na słono – składniki:

  • sól
  • 3 plasterki sera
  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • oregano
  • 9 łyżeczek passaty pomidorowej
  • 1/3 czerwonej papryki
  • pieprz
  • 5 pieczarek
  • masło
  • 1/2 cebuli
  • 36 małych plasterków salami
  • 9 oliwek

babeczki z ciasta francuskiego na słono Jak zrobić:

A może spodoba Ci się także: inny ciekawy przepis

Słone babeczki z ciasta francuskiego Krok 1: Babeczki nadziać pieczarkami i warzywami. Umyte i oczyszczone pieczarki pokroić w kostkę. Umytą paprykę kroimy w kostkę. Cebulę po pokrojeniu podsmażamy na maśle. Pieczarki należy smażyć, aż cały płyn odparuje. Podpal paprykę, aż stanie się kruszonka. Do smaku dodać sól i pieprz. Ciasto zostało rozwałkowane. Możesz zrobić dziewięć kół, wiercąc otwory w szkle. Umieść kawałki mieszanki w pojemniku na rolki wyłożonym papilotkami. Produkujemy kubki. Do każdej miski należy dodać oregano, część farszu warzywno-grzybowego oraz passatę pomidorową.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *