Jak zrobić Babeczki z cukinii na słono z mąką żytnią

babeczki z cukinii na słono – składniki:

  • 1/4 łyżeczki czosnku
  • 50 ml mleka
  • 300 g cukinii
  • żytniej
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 50 g masła
  • 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej
  • 100g mąki
  • 2 jajka
  • 1 łyżeczka papryki
  • 1 łyżeczka suszonego koperku

babeczki z cukinii na słono Przygotowanie

Zobacz koniecznie: maślane ciasteczka z cukrem

Bułki z mąki żytniej i pyszna cukinia Cukinię bardziej osiadłą pokrój w paski i pokrój w kratkę tą bardziej energetyczną ze skórką. Użyj tarki z grubymi otworami, aby zmiażdżyć cukinię.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *