Propozycja wykorzystania chleba tostowego… tym razem w formie gofrów. Wiecie jakie to proste, a jakie pyszne… mega chrupiące, z serem w środku, a w zasadzie to może być ze wszystkim na co macie ochotę. Jeszcze jedno… fajnie się prezentują i spełniłam życzenie syna… Mamo, zrobisz coś fajnego na kolację? No i było i fajnie, i smacznie 🙂
Składniki na gofry z chleba:
- 8 kromek chleba tostowego
- 4 plastry żółtego sera (ew. można dodać tarty)
gofry z chleba Jak zrobić:
A może spodoba Ci się także: inna ciekawa recepturka
1. Całkowicie rozgrzej gofrownicę. Połóż kromkę sera cheddar na spodzie chleba tostowego lub posyp go cheddarem, przykryj i włóż na kilka sekund do gofrownicy. Gofrownicę można smarować olejem. Grzanka na talerzu jest gotowa po nałożeniu ketchupu. doskonały pomysł na śniadanie lub kolację. Weź udział w swoim posiłku!!!
Dodaj komentarz