Jak zrobić Gofry z chleba tostowego

Propozycja wykorzystania chleba tostowego… tym razem w formie gofrów. Wiecie jakie to proste, a jakie pyszne… mega chrupiące, z serem w środku, a w zasadzie to może być ze wszystkim na co macie ochotę. Jeszcze jedno… fajnie się prezentują i spełniłam życzenie syna… Mamo, zrobisz coś fajnego na kolację? No i było i fajnie, i smacznie 🙂

Składniki na gofry z chleba:

  • 8 kromek chleba tostowego
  • 4 plastry żółtego sera (ew. można dodać tarty)

gofry z chleba Jak zrobić:

A może spodoba Ci się także: inna ciekawa recepturka

1. Całkowicie rozgrzej gofrownicę. Połóż kromkę sera cheddar na spodzie chleba tostowego lub posyp go cheddarem, przykryj i włóż na kilka sekund do gofrownicy. Gofrownicę można smarować olejem. Grzanka na talerzu jest gotowa po nałożeniu ketchupu. doskonały pomysł na śniadanie lub kolację. Weź udział w swoim posiłku!!!


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *