Jak zrobić Jajeczno-warzywne muffinki

warzywne muffinki – składniki:

  • 1 mała marchewka-45 g
  • 1 łyżeczka ziół dalmatyńskich
  • 1/3 papryczki peperoni
  • ½ białej papryki
  • 20 g suszonych pomidorów
  • Sól
  • 1 cukinia
  • 4 jajka
  • 60 g mozzarelli light

warzywne muffinki Jak zrobić:

Zobacz koniecznie: inna receptura

Babeczki z jajkiem i warzywami W misce połącz drobno pokrojoną paprykę pepperoni i cukinię. Oczyść warzywa i osusz je. Cukinię pokroić w średniej wielkości kostkę. Dodaj drobno posiekaną papryczkę pepperoni.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *