muffinki z nadzieniem – składniki:
- proszek do pieczenia 2 łyżeczki
- cukier puder 20 dkg
- barwnik zielony
- mleko
- białko mniejsze
- 100 g margaryny
- mąka
- barwnik pomarańczowy
- jajko
- Lukier
- cukier 150 g
- pszenna
- purre z dynii 0,5 szk
- Nadzienie
- kakao
- masło
- marcepan
muffinki z nadzieniem Przygotowanie:
Zobacz koniecznie: ciasteczka bananowo owsiane
Herbatniki kakaowe z nadzieniem dyniowym W misce wymieszaj mąkę, kakao i proszek do pieczenia. Dodaj jajko, cukier i ledwo stopioną margarynę. Mieszaj to, aż wszystko będzie gładkie. Ciasto powinno wypełnić papierowe foremki do muffinek do 1/3 ich wysokości. załaduj do dwóch trzecich poziomu z resztą pałkarza. Wykorzystując lukier i liście marcepanu, zamroź chłodne herbatniki. Pożywny; Masło orzechowe i puree z dyni należy połączyć. Skieruj cukier puder i lukier, a następnie skoordynuj białko i różnorodność, aż asortyment będzie jednolity. Po włączeniu zielonego barwnika odetnij listki marcepanu.
Dodaj komentarz