Jak zrobić Kakaowe muffinki z nadzieniem z dynii

muffinki z nadzieniem – składniki:

  • proszek do pieczenia 2 łyżeczki
  • cukier puder 20 dkg
  • barwnik zielony
  • mleko
  • białko mniejsze
  • 100 g margaryny
  • mąka
  • barwnik pomarańczowy
  • jajko
  • Lukier
  • cukier 150 g
  • pszenna
  • purre z dynii 0,5 szk
  • Nadzienie
  • kakao
  • masło
  • marcepan

muffinki z nadzieniem Przygotowanie:

Zobacz koniecznie: ciasteczka bananowo owsiane

Herbatniki kakaowe z nadzieniem dyniowym W misce wymieszaj mąkę, kakao i proszek do pieczenia. Dodaj jajko, cukier i ledwo stopioną margarynę. Mieszaj to, aż wszystko będzie gładkie. Ciasto powinno wypełnić papierowe foremki do muffinek do 1/3 ich wysokości. załaduj do dwóch trzecich poziomu z resztą pałkarza. Wykorzystując lukier i liście marcepanu, zamroź chłodne herbatniki. Pożywny; Masło orzechowe i puree z dyni należy połączyć. Skieruj cukier puder i lukier, a następnie skoordynuj białko i różnorodność, aż asortyment będzie jednolity. Po włączeniu zielonego barwnika odetnij listki marcepanu.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *