Jak zrobić Kokosowo-jaglane ciasteczka z hibiskusem (bez cukru, bez glutenu, bez jajek)

Koniecznie spróbujcie jeszcze ciepłych, są delikatnie miękkie. Jak zwykle są w wersji fit, bez cukru i glutenu.

Składniki na jaglane ciasteczka:

  • erytrol
  • mleko
  • soda
  • 40 g
  • 50 g
  • mąka kokosowa
  • płatki hibiskusa
  • 1 łyżka
  • 1 łyżka
  • 150 g
  • mąka jaglana
  • budyń śmietankowy bez cukru
  • 50 g
  • 1 łyżka
  • 1/4 łyżeczka
  • ekstrakt ze stewii w pudrze
  • siekane migdały
  • 1 łyżeczka
  • serek naturalny
  • 2 łyżka

jaglane ciasteczka Przygotowanie:

Zobacz także: inna ciekawa recepturka


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *