Jak zrobić Kruche ciasteczka z nadzieniem

kruche ciasteczka z nadzieniem – składniki:

  • 30 dag mąki pszennej
  • 2 żółtka
  • 5 dag czekolady, łyżeczka proszku do pieczenia
  • 10 dag cukru pudru
  • 5 dag wiórków kokosowych
  • 20 dag zimnego masła
  • 10 dag konfitury
  • opakowanie cukru waniliowego

kruche ciasteczka z nadzieniem Jak przygotować:

Zobacz także: inny ciekawy przepis

1 Połączyć pastę, cukier i olej do uzyskania miękkiej masy. Dodawaj po kolei każde jajko, miksując. Na sam koniec dodać mąkę i proszek do pieczenia. Zmiksuj, a na końcu dodaj wiórki czekoladowe. 2 Wypełnij foremki mniej więcej do połowy. Połóż na gorącym piecu. W temperaturze 160°C zaplanuj około 20 minut. Posyp trochę cukru pudru na wierzchu dla wykończenia. 3 <silny > Agnieszka Huber, której siedziba znajduje się we Wrocławiu. Taka jest prawda.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *