Jak zrobić Marchewkowe babeczki

Babeczki, które skradły moje serce. Łatwe i szybkie w przygotowaniu, dzięki czemu idealne na śniadanie lub pyszny deser!

marchewkowe babeczki – składniki:

  • 10 g
  • 2 szt.
  • jabłko
  • płatki jaglane
  • białko jaja kurzego
  • marchew
  • jajo kurze
  • 10 g
  • otręby orkiszowe
  • mąka kokosowa
  • ksylitol
  • 1 szt.
  • 10 g
  • 2 łyżka
  • 1 szt.
  • 2 szt.

marchewkowe babeczki Przygotowanie:

Zobacz koniecznie: inny przepis

1. 2. Zmiel marchewki o grubych przekrojach. W misce połącz wszystkie składniki. mieszać do uzyskania jednolitej masy 4. Przygotuj mieszankę w foremkach w temperaturze 180 stopni przez 15 minut, podawaj na talerzach i delektuj się smakiem!


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *