Jak zrobić Muffinki makaronowe

muffinki makaronowe – lista składników:

  • 1/2 cebuli
  • 2 łyżki śmietany
  • tarta
  • 2 jajka
  • 2 łyżki kukurydzy
  • 200 gram makaronu penne
  • 1 parówka
  • margaryna
  • 100 gram sera
  • bułka
  • 1/2 łyżeczki majeraneku

muffinki makaronowe Przygotowanie:

Zobacz także: inna receptura

Makaron penne do muffinek można ugotować do miękkości w lekko osolonej wodzie. Wykorzystaj kukurydzę. Dodaj śmietanę, wbij jajka do miski i dobrze wymieszaj przed dodaniem startego sera i majeranku. Na patelni podsmaż bardzo cienkie plastry kiełbasy i plastry cebuli. Na patelni dodaj makaron. Po całkowitym wysmarowaniu pojemnika na herbatniki margaryną, posyp je bułką tartą. Makaron powinien być obecny w każdym zagłębieniu. Wlej mieszankę jajeczną na makaron, aby upewnić się, że wszystko pokryje. Zaplanuj 20 minut w 180 stopniach. Ucieknij od zwyczajności.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *