Jak zrobić Naleśniki kasztanowe z serkiem Milka

naleśniki kasztanowe – składniki:

  • 150 g mąki
  • do dekoracji : sos czekoladowy
  • aromat waniliowy /do smaku/
  • /ok.6-7 szt/
  • 150 ml mleka
  • 2 jajka
  • kasztanowej
  • 100 ml wody mineralnej gazowanej
  • szczypta soli
  • oraz do przełożenia: serek czekoladowy Milka Philadelphia

naleśniki kasztanowe Jak zrobić:

A może spodoba Ci się także: inna receptura

Gorące bułeczki z kasztanami i cheddarem milka: Połącz wszystkie składniki, aż powstanie gładkie ciasto. Ciasto powinno odpocząć przez 30 minut. Zrób naleśniki, które nie są ani za grube, ani za cienkie z obu stron na rozgrzanym naczyniu teflonowym, smarując je odpowiednią ilością oleju. Przykryj każde ciasto cienką warstwą czekoladowego cheddara. Zwiń, przełóż na talerz i ciesz się pełnią przyjemności.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *