Jak zrobić Naleśniki z pasztetową

naleśniki z pasztetową – lista składników:

  • około pół kg. pasztetowej
  • 1/2 łyżeczki soli
  • 250ml mleka
  • 250ml wody
  • SKŁADNIKI:
  • 250g mąki
  • pszennej
  • 2 jajka
  • 1 łyżka oleju

naleśniki z pasztetową Przygotowanie

Zobacz również: inny ciekawy przepis

Naleśniki z pasztetem Nasze ciasto składa się z mleka, mąki, wody, jajek, soli i oleju. Smażymy je na patelni teflonowej. Ani za blada, ani za brązowa, ani za gruba. Pasztetem zawijamy każdy ciepły placek jak zwykłe naleśniki lub pierogi. Upewnij się, że farsz pasztetowy jest gorący, smażąc nasze naleśniki w gorącym tłuszczu, aż będą błyszcząco brązowe.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *