Jak zrobić Naleśniki z pieczarkami zapiekane serem

naleśniki z pieczarkami – składniki:

  • Farsz:
  • pieprz
  • sól
  • 2 jajka
  • Vegeta czerwona
  • 2 szklanki mleka
  • 80 dag masła
  • 15-20 dag pieczarek
  • Naleśniki :
  • + olej do smażenia
  • szczypta soli
  • + ser
  • 3 szklanki mąki

naleśniki z pieczarkami Jak przygotować:

A może spodoba Ci się także: inny ciekawy przepis

Przed pieczeniem naleśników z serem i pieczarkami obierz i pokrój pieczarki w kostkę. Następnie w tym momencie skonsoliduj je wszystkie w garnku i dopraw pieprzem i warzywami. W międzyczasie w rondelku roztapiamy masło. Od tego momentu w misce połącz mleko, zmiękczoną margarynę, mąkę, ubite jajka, sól i mleko. Po połączeniu wszystkich składników na patelnię wlewamy ciasto naleśnikowe. Gotuj grzyby przez chwilę i pieprz je. Na talerzu ułożyć smażone naleśniki. Po odcedzeniu ugotowanych grzybów przez durszlak przełóż je do miski. Pieczarki zawijamy wokół naleśników. Podgrzewaj w kuchence mikrofalowej plastry cheddaru na wierzchu bułek przez dwie minuty. Weź udział w posiłku 🙂


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *