Jak zrobić Naleśniki zapiekane z mielonym mięsem

Naleśniki z mąki ryżowej faszerowane pieczarkami, plasterkami piersi drobiowej oraz sosem z suszonych pomidorów i szpinaku. Pyszne naleśniki z mąki ryżowej. Pyszne naleśniki z mąki ryżowej. Mają ciekawy smak i teksturę. Mają wyrazisty smak. Najlepiej podać je zaraz po przygotowaniu, ponieważ gdy dłużej postoją to robią się twarde. Naleśniki podałam z twarożkiem i konfiturą wiśniową. Wyszedł prosty i pyszny podwieczorek. Jeżeli jesteście ciekawi smaku takich naleśników, możecie przygotować je z połowy porcji. Pysznych inspiracji Wam życzę. Finezyjne naleśniki zapiekane z serem. To jest prawdziwa kwintesencja smaków nic tu już nie można dodać, ani ująć. Serdecznie zapraszam 🙂 Finezyjne naleśniki zapiekane z serem. ) naleśniki zapiekane z serem i bezą włoską. Mam dla Was przepis na genialne ( ale to genialne! ) naleśniki zapiekane z serem i bezą włoską.

naleśniki zapiekane – składniki:

  • 1/2 szklanki przecieru pomidorowego lub 1/2 puszki pomidorów
  • 1/2 szklanki tartego sera
  • Nadzienie mięsne
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżka sosu worcestershire
  • Sos beszamelowy
  • 250 g mielonej szynki wieprzowej
  • 1 łyżka masła
  • 2 łyżki mąki
  • 1 cebula
  • 1/2 ząbka czosnku
  • 1/2 łyżeczki suszonego oregano
  • 1/2 szklanki przecieru pomidorowego lub 1/2 puszki pomidorów
  • 2 łyżki masła
  • 2 łyżeczki oliwy
  • Sos pomidorowy
  • 2 łyżki oleju roślinnego
  • po 1 łyżeczce słodkiej papryki w proszku i suszonego oregano
  • 8
  • 1/2 szklanki bulionu
  • 300 ml mleka
  • naleśników

naleśniki zapiekane Jak zrobić

Zobacz koniecznie: inna ciekawa recepturka


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *