Jak zrobić Otrębowe muffinki na białkach z jabłkami i rodzynkami

Pyszne i zdrowe muffinki z dodatkiem jabłek i rodzynek z piernikową nutą. Będą smakowały niejednemu łasuchowi 🙂

Składniki na muffinki na białkach:

  • 3 białka
  • 1 łyżeczka sody oczyszczonej
  • 1 szklanka mleka
  • 1 cukier wanilinowy
  • 2 łyżki płynnego miodu
  • 1 szklanka rodzynek
  • 2 małe jabłka
  • 1,5 szklanka mąki pszennej
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1 łyżeczka cynamonu
  • 1 szklanka otrąb pszennych prażonych
  • 1/4 szklanki oleju

muffinki na białkach Jak przygotować:

Zobacz koniecznie: inna receptura


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *