Jak zrobić Zmrożone różowe babeczki

Pyszne i zdrowe babeczki, łatwe w przygotowaniu, nie wymagają pieczenia, idealne dla całej rodziny!

różowe babeczki – składniki:

  • 3 łyżki wyciśniętego soku z cytryny
  • 200g posiekanych orzechów laskowych lub innego wybranego orzecha
  • 3 łyżki wyciśniętego soku z cytryny
  • 1/4 szklanki orzechów nerkowca, moczonych co najmniej • 1/4 szklanki orzechów nerkowca, moczonych co najmniej
  • w razie potrzeby 2 łyżeczki wody
  • 2/3 szklanki daktyli bez pestek
  • 125g mąki migdałowej
  • NA RÓŻOWY KREM:
  • szczypta soli morskiej
  • ok. 50ml mleka kokosowego z puszki
  • łyżeczka różowego colorsa Pitaya Fruit
  • NA SPÓD BABECZEK:

różowe babeczki Jak przygotować:

Zobacz koniecznie: inna ciekawa recepturka


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *