Pyszne i zdrowe babeczki, łatwe w przygotowaniu, nie wymagają pieczenia, idealne dla całej rodziny!
różowe babeczki – składniki:
- 3 łyżki wyciśniętego soku z cytryny
- 200g posiekanych orzechów laskowych lub innego wybranego orzecha
- 3 łyżki wyciśniętego soku z cytryny
- 1/4 szklanki orzechów nerkowca, moczonych co najmniej • 1/4 szklanki orzechów nerkowca, moczonych co najmniej
- w razie potrzeby 2 łyżeczki wody
- 2/3 szklanki daktyli bez pestek
- 125g mąki migdałowej
- NA RÓŻOWY KREM:
- szczypta soli morskiej
- ok. 50ml mleka kokosowego z puszki
- łyżeczka różowego colorsa Pitaya Fruit
- NA SPÓD BABECZEK:
różowe babeczki Jak przygotować:
Zobacz koniecznie: inna ciekawa recepturka
Dodaj komentarz