Przepis na Babeczki dwukolorowe

Składniki na babeczki dwukolorowe:

  • 3 jajka
  • 1,5 szklanki mąki
  • 1 cukier wanilinowy
  • 3/4 szklanki cukru
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 2 łyżki kakao
  • 3/4 szklanki wody
  • 3/4 szklanki oleju

babeczki dwukolorowe Przygotowanie:

Zobacz koniecznie: inna ciekawa receptura

Mąka, proszek do pieczenia, kakao i soda w babeczkach z kokosem i czekoladą są skonsolidowane. Dokładnie ubij jajko w misce przed dodaniem cukru, masła i maślanki. Konieczne jest połączenie ścinków mokrych i suchych. Nadzienie: Wymieszaj wszystkie dodatki razem. Umieść ciasto i nadzienie z ciasta kakaowego w formie na muffiny. Podgrzewać w temperaturze 180 C przez 20 do 25 minut.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *