Składniki na babeczki dwukolorowe:
- 3 jajka
- 1,5 szklanki mąki
- 1 cukier wanilinowy
- 3/4 szklanki cukru
- 1 łyżeczka proszku do pieczenia
- 2 łyżki kakao
- 3/4 szklanki wody
- 3/4 szklanki oleju
babeczki dwukolorowe Przygotowanie:
Zobacz koniecznie: inna ciekawa receptura
Mąka, proszek do pieczenia, kakao i soda w babeczkach z kokosem i czekoladą są skonsolidowane. Dokładnie ubij jajko w misce przed dodaniem cukru, masła i maślanki. Konieczne jest połączenie ścinków mokrych i suchych. Nadzienie: Wymieszaj wszystkie dodatki razem. Umieść ciasto i nadzienie z ciasta kakaowego w formie na muffiny. Podgrzewać w temperaturze 180 C przez 20 do 25 minut.
Dodaj komentarz