Przepis na Babeczki z ciasta francuskiego

Przekąska na imprezowy stół 🙂

Składniki na babeczki z ciasta francuskiego:

  • słodka papryka, zioła prowansalskie
  • 1 mała czerwona cebula
  • 15 dkg szynki
  • 1 opakowanie ciasta francuskiego
  • 10 dkg sera żółtego
  • 1 puszka marchewki z groszkiem

babeczki z ciasta francuskiego Jak przygotować:

Zobacz również: inna ciekawa recepturka

1. Wyłóż formę do bułek 12 kwadratami podgrzanego ciasta francuskiego, pokrojonego na kwadraty. Na każdej babeczce powinna znajdować się łyżka zubożonej marchwi i groszku. Na babeczkach równomiernie rozłóż szynkę i posiekaną cebulę. Posyp kilka smaków i zmielony cheddar na wierzchu. Umieścić na grillu przez 30 minut w temperaturze 180 stopni. Podawać na zimno lub gorąco. Mieć smaczny posiłek!


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *