Przepis na Babeczki z mąki ryżowej

Składniki na babeczki z mąki ryżowej:

  • 3 jajka
  • szczypta soli
  • 1 cukier waniliowy
  • 3/4 szkl cukru
  • 2 szkl mąki
  • 1/3 szkl oleju
  • ryżowej
  • dżem
  • 1 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1 szkl mleka

babeczki z mąki ryżowej Przygotowanie:

Zobacz koniecznie: inny ciekawy przepis

Ryż Mąka Bułki Rozbij jajka do miski. Całkowicie wymieszaj mleko i olej. Połącz cukier, cukier waniliowy i proszek do pieczenia w dołączonej misce. Następnie konsekwentnie włączaj suche okrawki. Włóż odtwarzacz do foremek i znajdź na środku niewielką ilość dżemu. Podgrzewać w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 25 minut. Miłego posiłku!


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *