Przepis na Gofry z masłem orzechowym

gofry z masłem orzechowym – składniki:

  • 2 szkl mleka
  • 3 łyżki masła
  • pszennej
  • 1 łyżka oleju
  • 1 łyżka cukru
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 2 szkl mąki
  • 2 jajka

gofry z masłem orzechowym Jak przygotować:

Zobacz również: inna ciekawa receptura

goframi z masłem orzechowym: Ubij jajka i masło orzechowe w misce. Mieszamy. Następnie należy dodać mąkę, mleko, cukier, proszek do pieczenia i olej. Dopóki nie ma już węzłów, ciasno połącz wszystko. Mieszaninę należy pozostawić na 15 minut. Gdy rozgrzejesz gofrownicę, nalej na każdego gofra dwie łyżki stołowe biszkoptu. Robi się czerwona i tłusta. Mieć smaczny posiłek.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *