Przepis na Kakaowe babeczki drożdżowe z kruszonką

Składniki na babeczki drożdżowe:

  • 0,5 szklanki mleka
  • 60 g cukru
  • 250 g mąki
  • pszennej
  • 50 g cukru
  • 3 żółtka (M)
  • Marmolada wieloowocowa
  • 16 g cukru waniliowego
  • pszennej
  • 80 g mąki
  • Do posmarowania: 1 jajko + 1 łyżka mleka
  • Kruszonka:
  • 1 łyżka kakao
  • 55 g roztopionego masła
  • 7 g suchych drożdży
  • 50 g margaryny

babeczki drożdżowe Jak przygotować:

A może spodoba Ci się także: inny przepis


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *