Przepis na Kruche ciasteczka z migdałami

Kruche, ale nie twarde, posypane migdałami ciasteczka. Zrobicie je w pół godziny!

kruche ciasteczka z migdałami – składniki:

  • Masło w temperaturze pokojowej – 150g
  • Proszek do pieczenia – 1 łyżeczka
  • Jajko – 1szt
  • Mleko – 2 łyżki
  • Do posypania:
  • Płatki migdałowe
  • Mąka pszenna – 250g
  • Mąka migdałowa – 50g
  • Cukier – 120g (więcej, jeśli lubicie bardzo słodkie)
  • Brązowy cukier

kruche ciasteczka z migdałami Jak zrobić

A może spodoba Ci się także: inny ciekawy przepis


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *