Przepis na Muffinki mocno czekoladowe z kokosem

Składniki na muffinki mocno czekoladowe:

  • 50 ml mleka
  • 2-3 łyżeczki ksylitolu
  • 2 duże łyżki oleju kokosowego
  • 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia bg
  • 3 łyżeczki kakao
  • 4-5 łyżeczek mąki
  • 2 jajka
  • 3 łyżeczki karobu

muffinki mocno czekoladowe Jak przygotować

Zobacz także: inna ciekawa recepturka

Czekoladowe babeczki z nadzieniem kokosowym W garnuszku połącz mleko i olej. Podgrzewać aż olej się rozpuści, dodać kakao, karob i ksylitol i dokładnie wymieszać. Poczekaj, aż ostygnie i dodaj 2 jajka proszku do pieczenia i 4-5 łyżeczek mąki kokosowej. Całkowicie zmiksuj. Wypełnij kształt rolki i zaplanuj na około 15 minut w 180 stopniach. Pięć babeczek Polewamy czekoladą, poradzimy sobie bez niczyjej pomocy i posypujemy wiórkami kokosowymi.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *