Przepis na Muffinki z jajek

muffinki z jajek – składniki:

  • kucharek
  • pęczek szczypiorku
  • 6-7 jajek
  • 1 puszka tuńczyka w oleju
  • 1 mały słoiczek papryki
  • pieprz
  • 1 parówka

muffinki z jajek Przygotowanie

Zobacz koniecznie: inny ciekawy przepis

Biszkopty z jajkami Parówkę pokroić na skromniejsze kawałki. Szczypiorek należy drobno posiekać, wyjąć słony pieprz z pojemnika, przecedzić roztwór soli i pokroić na mniejsze kawałki. Wyeliminuj konserwy rybne za pomocą prasy. W misce łączymy wszystkie składniki i razem z kucharzem doprawiamy pieprzem. Włóż jajka do foremek lub pojemnika na herbatniki, dokładnie zmiksuj i podawaj. Pieczemy około 20-23 minut w 180 stopniach.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *