Przepis na Otrębowe muffinki z białek z jabłkami i rodzynkami

Składniki na muffinki z białek:

  • 1 cukier wanilinowy
  • 1 łyżeczka cynamonu
  • pszennej
  • 2 małe jabłka
  • 3 białka
  • 1 szklanka rodzynek
  • 1 szklanka mleka
  • 1 szklanka otrębów pszennych prażonych
  • 1/4 szklanki oleju
  • 1 łyżeczka proszku do pieczenia
  • 1,5 szklanka mąki
  • 1 łyżeczka sody oczyszczonej
  • 2 łyżki płynnego miodu

muffinki z białek Przygotowanie:

Zobacz koniecznie: inny ciekawy przepis

Bułki proteinowe z jabłkami i rodzynkami Pokrój jabłka w małe kostki. Pozwól rodzynkom ostygnąć w foremce. generalnie pokonują białych. Połącz cukier, cynamon, mąkę, otręby, miód, olej, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną. Dodać masę do pokrojonych jabłek i rodzynek. Na koniec delikatnie wprowadź pianę białkową do masy, dodając ją. Napełniona do połowy blacha do ciastek wyłożona papilotkami. W 180 stopniach podgrzewać przez 20 do 25 minut, aż się zeszkli. Weź udział w kolacji 🙂 jak również


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *