Przepis na Truskawkowe muffinki z kruszonką

Składniki na muffinki z kruszonką:

  • Kruszonka:
  • czekolady
  • 60 g białej
  • 3 czubate łyżeczki cukru.
  • 2 szkl. mąki
  • 20 g masła lub margaryny
  • 1/4 łyżeczki soli
  • 1/2 szkl. mleka
  • 1/2 łyżeczki sody oczyszczonej,
  • 1/2 szkl cukru,
  • 1/2 szkl. oleju,
  • 100 g migdałów
  • pszennej
  • łyżeczka proszku do pieczenia,
  • 2 szkl. truskawek
  • Składniki:
  • 2 jajka

muffinki z kruszonką Jak zrobić

A może spodoba Ci się także: inna ciekawa receptura

Kruszonka truskawkowa na herbatnikach Za pomocą blendera zmiksuj jajka, mleko i olej. Przepuść mąkę, sodę oczyszczoną, sól i proszek do pieczenia przez filtr. Dokładnie wymieszaj, aby wyeliminować grudki przed dodaniem do masy jajecznej. Po rozłupaniu czekolady dodaj ją do odtwarzacza. Na koniec uwzględnij umyte, pokrojone w kostkę i pozbawione szypułek owoce. Hitter może być używany do napełniania kubków na herbatniki do 3/4 wysokości. 2. Migdały odstawić na 15 minut i spalić w bulgoczącej wodzie. Następnie zdejmij go i użyj blendera, aby go przetworzyć. Aby zrobić okruchy, połącz cukier i masło. Zastosuj rozkład do rolek. Podgrzewać przez około 25 minut w temperaturze 180 stopni.


Opublikowano

w

przez

Tagi:

Komentarze

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *